Kinőtt a földből Szombathely legnagyobb választási plakátja

Dübörög a kampány.

Kedd délután arra lettünk figyelmesek, hogy valami furcsa dolog bukkant fel Szombathelyen a Március 15. téren. Nem másról van szó, mint egy óriási kampányplakátról, vagyis hivatalos nevén HyperCube-ról, amiről Czeglédy Csaba, Vas megye 1-es választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje köszön vissza.

Mészáros D. Zsolt

Az összkép pedig valószínűleg sokaknak ismerős lehet, ugyanis a 2019-es önkormányzati választásokon Kampány, plakátok, cirkusz a házban 2019. September 29. 13:59 ugyanitt volt egy ugyanilyen hatalmas állóplakátja Nemény Andrásnak, aki végül győztesként került ki a polgármesteri székért folyó harcból.

Józing Antal
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022