Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Idén először tartották meg a kutyastrandok éjszakáját Kőszegen is, és bizony nagy sikert aratott

Hagyományt szeretne teremteni a Közösen a Kutyákkal Egyesület.

Szombaton tartották országszerte a Kutyastrandok Éjszakáját, az akcióhoz pedig idén csatlakozott a Kőszegi Kutyastrand is, ahol délután 5 órakor kezdődött a móka. Az, hogy az Abért-tónál lévő kutyastrandon is megtartsák a rendezvényt, a Közösen a Kutyákkal Egyesület elnökének, Prim Józsefnek fejéből pattant ki, így az egyesület közösen szervezte meg a kutyabarathelyek.hu-val karöltve.

Közösen a Kutyákkal Egyesület

A belépőért nem kellett fizetni, de a járványhelyzetre való tekintettel természetesen itt is létszámkorlátozásra volt szükség, így maximum 500 főt engedtek be. Korom Gábor előadást is tartott a gazdiknak, a kőszegi kutyasuli bemutatóval nyűgözte le a közönséget, majd egy kis zene következett: először Detmon, aztán a Kvarc együttes lépett fel, végül pedig Dj NB gondoskodott a remek hangulatról.

„Nálunk nagyon jól sikerült a délután, Korom Gábor tartott másfél órás, tartalmas és érdekes előadást, utána a Kőszegi kutyasuli tartott bemutatót, mely rendkívül látványosra sikeredett. Ezeket 200 gazdi és rengeteg kutyus tekintette meg. Az esete a közelgő vihar miatt szerényebbre sikeredett, de aki kitartott, jól szórakozott” – mesélte lapunknak Prim József.

Közösen a Kutyákkal Egyesület

Az egyesület elnöke elárulta azt is, hogy a visszajelzések alapján jól sikerült a rendezvény, többen elégedetten távoztak és utólag is kaptak elismerő szavakat.

„Emlékezetes számomra, hogy Korom Gábor közvetlen, jófej módon tartotta az előadást és a Kőszegi Kutyasuli vezetője Rapcsányi Fruzsina lendületessége, energetikussága a bemutatót is csodálatosssá tette. Természetesen jövőre is megrendezésre kerül a Kutyastrandok Éjszakája, remélhetőleg hasonló sikerek mellett, tervek már vannak!” – mondta lelkesen.

Kutyastrandok éjszakája 2020 - Kőszeg
Még több képért kattints!
Közösen a Kutyákkal Egyesület

A 2020-as programsorozathoz egyébként négy helyszín csatlakozott, a Kőszegi Kutyastrandon kívül a Nyíregyházi Vizsla-tó, Délegyházi tavak Tavirózsa Kemping és Pécs Hirdi Kutyastrand. Mint mondják, a programsorozat országos jellegű, melyhez bármelyik kutyastrand becsatlakozhat és hagyományteremtő jelleggel hozták létre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát

Tovább az oldalra