Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A vasvári kislány, aki levágatta haját, hogy egy beteg gyermeken segíthessen

Laura álma az, hogy valóra váltsa egy beteg gyermek egyik legnagyobb kívánságát. Ebben segítünk most neki mi is.

Szívmelengető üzenet érkezett nemrég szerkesztőségünkbe. Egy 7 éves vasvári kislány, Lakatos Laura Nóra úgy döntött, megválik szép hosszú hajától, hogy paróka készülhessen abból egy beteg gyermeknek. Édesanyja pedig azt kérte, hogy segítsünk nekik megtalálni azt a csemetét, akinek szüksége lenne rá.

De hogy honnan is jött az ötlet? Laura édesanyja ezt is elárulta nekünk:

„Igazság szerint ő szerette volna. Nézett a telefonon egy szomorú filmet és annyit mondott nekem, hogy ha új frizurát vágatnánk neki, oda tudjuk adni az övét egy beteg kisgyereknek. Így eldöntötte, hogy levágatja a haját. Engem sem kellett sokat győzködni, én is sokat segítem a beteg gyermekeket” – mesélte Eliz.

Frigy Eliz

2019-ben például szervezett egy jótékonysági vásárt egy súlyosan beteg zalaapáti kisfiúnak, Dávidkának, akinek egy közel 30 millió forintos németországi gyógykezelésre volt szüksége. Az adománygyűjtésben pedig már rengeteget segített neki kislánya is.

„7 éves a kicsi lányom, 1. osztályos tanuló. Nagyon jó szívvel rendelkezik és ma reggel is azzal ébredt, hogy vajon mikor kapja meg a beteg kislány a haját. Nagyon szeretnénk segíteni!” – zárta mondandóját az anyuka.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát

Tovább az oldalra