Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Márki-Zay: a Fidesz teljes propagandasajtója beállt Dobrev Klára kampányába

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje mondott egy beszédet a Facebookon.

"Történelmi napokat élünk, és most is megjelentek, mozgósították azokat a csapatokat, akiknek nem érdeke a változás” - mondta Márki-Zay, abban a Facebookon élőben közvetített beszédben, melyre a Telex figyelt fel. Itt ismét erős mondatok hangzottak el a miniszterelnök-jelölt szájából, ahogy azt megszokhattuk már az elmúlt napokban.

Kijelentette például, hogy „Rogán Antal úgy döntött, hogy kénytelen beszállni Dobrev Klára választási kampányába. Már az előző heteken észrevettük, hogy a Kossuth rádióban, az állami médiában, közmédiában nemhogy nem támadják, hanem kimondottan dicsérik, ott is velem kapcsolatos kritikus hírek, vagy Karácsony Gerelyt lejárató hírek jelentek meg oly sokáig” és utalt a kormánypárti Magyar Nemzetben megjelent cikkre is, mely Dobrev Klárát méltatta.

Emellett persze jó pár ismert nevet felsorolt, akik támogatják őt, vagyis a „tiszták koalícióját.” Valamint beszélt arról is, hogy szerinte ő bal- és jobboldali értékeket is hűen képvisel, szívügy számára a zöld megújulás, képviselni tudja a liberálisok által vallott szabadságértékeket, és hogy nála családszeretőbb ember nincs.

Ugyanakkor megismételte, hogy akik választási csalásról tudnak, szóljanak, bizonyítsák azt, és nyomravezetői díjat ígért a jelentkezőknek. Végül azt is megjegyezte, hogy „a DK és Rogán Antal egyesítette erejét akkor, amikor hagyjuk, hogy kiénekeljék a kezünkből a győzelem lehetőségét, a valódi reményt egy rendszerváltásra” .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021

Tovább az oldalra