Márki-Zay: Alkotmányos válságot okozhatnak a határon túli szavazatok

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a Facebookon üzent.

„Köszönöm minden magyar állampolgárnak, aki elment szavazni. Hálámat fejezem ki azon civilek felé, akik egész nap a választás tisztaságát ellenőrizték és most kezdik a számolást” – írja Facebook-posztjában Márki-Zay Péter.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje hozzáteszi:

„Eközben a választási bizottság kimondta: nem képes ellenőrizni a határon túli szavazatok tisztaságát - ezt láthattuk a megsemmisített ellenzéki szavazatokból is. Reméljük, nem ezeken a szavazatokon múlik majd a győzelmünk, mert az alkotmányos válságot okozhat Magyarországon.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022