Márki-Zay megkapta az öt percét a közmédiában

Négy év alatt 5 perc.

A választás miatt a közmédia minden jelölőszervezetnek 5 perc műsoridőt biztosít, emiatt hívták meg a politikust Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt a közszolgálati televízióba. Egyébként nem sokkal azelőtt, hogy Márki-Zay beszélhetett, a köztévé ismét leadta Orbán Viktor március 15-ei beszédét.

Márki-Zay elmondta, hogy négy év alatt 5 perc lehetőséget adtak neki a közmédiában, aminek szerinte az az oka, amiért Orbán Viktor sem vitázik vele: sokkal könnyebb „hazudozni” róla, ha nincs itt. Azt is hozzátette, hogy szerinte elhallgatják az igazságot, például azt, hogy ő előbb volt konzervatív és előbb járt templomba, mint Orbán Viktor.

Azt is hozzátette, hogy a háborúról is folyamatosan hazudnak a köztévében: „azt állítják, hogy mi küldenénk katonákat, pedig éppen Orbán Viktor küld fegyvereket Ukrajnába, és ő ígért katonai segítséget Boris Johnsonnak” Hozzátette, hogy „gyújtogatóra ne bízzunk tűzoltást” .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022