Márki-Zay megkapta az öt percét a közmédiában

Négy év alatt 5 perc.

A választás miatt a közmédia minden jelölőszervezetnek 5 perc műsoridőt biztosít, emiatt hívták meg a politikust Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt a közszolgálati televízióba. Egyébként nem sokkal azelőtt, hogy Márki-Zay beszélhetett, a köztévé ismét leadta Orbán Viktor március 15-ei beszédét.

Márki-Zay elmondta, hogy négy év alatt 5 perc lehetőséget adtak neki a közmédiában, aminek szerinte az az oka, amiért Orbán Viktor sem vitázik vele: sokkal könnyebb „hazudozni” róla, ha nincs itt. Azt is hozzátette, hogy szerinte elhallgatják az igazságot, például azt, hogy ő előbb volt konzervatív és előbb járt templomba, mint Orbán Viktor.

Azt is hozzátette, hogy a háborúról is folyamatosan hazudnak a köztévében: „azt állítják, hogy mi küldenénk katonákat, pedig éppen Orbán Viktor küld fegyvereket Ukrajnába, és ő ígért katonai segítséget Boris Johnsonnak” Hozzátette, hogy „gyújtogatóra ne bízzunk tűzoltást”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022