Mind a 106 körzetben összegyűjtötte az aláírásokat az ellenzék

Pár perccel Orbán Viktor évértékelője előtt közölték. 

Az Egységben Magyarországért ellenzéki tömörülés szombaton pár perccel Orbán Viktor évértékelője előtt közölte:

Országszerte sok helyen sorokban álltak az emberek a pultoknál, hogy aláírásukkal támogassák az Egységben Magyarországért, azaz az Orbán Viktor ellenzékét alkotó pártszövetség országgyűlési képviselő-jelöltjeit. Többen 1-2 óra alatt megszerezték a szükséges 500 aláírást, de kora délutánra mind a 106 egyéni választókerületben összegyűlt az induláshoz szükséges mennyiség. A politikus kiemelte: bár a törvény szerint 500 érvényes aláírás elegendő a képviselő-jelöltek nyilvántartásba vételéhez, az aláírásgyűjtés országszerte folytatódik – írja az mfor.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022