Nemény András: Ezer új parkoló és fa, nyitott városháza, tiszta város

Választási programot hirdetett, az Éljen Szombathely polgármester-jelöltje.

Nincs több időnk csodára várni! A szombathelyi Fidesz 9 év alatt teljesen leamortizálta a várost, amely fuldoklik a szemétben, levegőért kapkod, a túlélésért küzd. Hozzá nem értők szerint ide elég a finomhangolás. Szerintem pedig igazi összefogás és verejtékes munka kell. Csapatommal együtt azért dolgozom nap mint nap, hogy a vezetésemmel Szombathely a jövő városa legyen!

– írta Facebook-posztjában Nemény András, az Éljen Szombathely! választási szövetség polgármester-jelöltje.

Nemény a posztban választási programjának kivonatát is megosztotta.

A felsorolt kilenc pontban tulajdonképpen nincs meglepetés, hiszen ezt a február eleji jelöltbemutatójukon A lakossággal közösen akarják vezetni Szombathelyt az Éljen Szombathely! közös képviselőjelöltjei 2019. February 01. 17:00 bővebben is kifejtette. És miután a városi közgyűlésben az ellenzék került többségbe, el is kezdték végrehajtani a programban megfogalmazottakat.

Például a költségvetés készítésekor plusz 500 milliót Az útfelújításokra helyezné a hangsúlyt a szombathelyi új többség, a polgármester szerint ez nem szolgálja a város érdekeit 2019. March 20. 19:14 adtak járdák és utak felújítására, ezeknek a munkának egy része már folyik is. A játszóterek egy részét is elkezdték felújítani Zöld szigetet adtak át a Derkovits-lakótelepen 2019. May 17. 13:58 , erre külön keretet fogadtak el a költségvetésben.

Készültek el parkolók is már, a nyitott városházáról és a gyorsreagálású csoportról nemrég írtunk Nemény András: „Azt akarjuk, hogy a szombathelyiek beleszólhassanak a város vezetésébe” 2019. June 30. 08:06 . A közösségi közlekedés megújításáról a napokban tartottak sajtótájékoztatót Újra akarja indítani a szombathelyi villamost az ellenzéki választási szövetség 2019. July 10. 16:55 , itt felmerült a villamos újraindítása is, ami aztán komoly vitát Ki is akarta először a villamos újraindítását? - Már a 70-es években tervezték a meghosszabbítását 2019. July 14. 19:47 váltott ki.

Nemény lapunknak elmondta, a most nyilvánosságra hozott kilenc pont csak kivonat. Ennél sokkal több tervük van, azokat és a kilenc pontot is bővebben kifejtették a részletes programjukban. Ahogyan minden választókerületre készítettek külön programot, ezeket az aktivistáik juttatják majd el a választópolgárokhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019