Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az önfenntartó stadion ötletével állt elő egy szombathelyi képviselőjelölt

Hiánypótló módszer a Haladás Sportkomplexus kezelésére.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Vas megyei képviselőjelöltje meglepő és szokatlan ötlettel állt elő stadion ügyben, amit egy nyílt levél formájában közzé is tett Facebook-oldalán.

Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia

ÖNFENNTARTÓ STADIONNAL OLDANÁ MEG AZ MKKP A HALADÁS SPORTKOMPLEXUM ÜZEMELTETÉSÉT! „Aggodalommal vegyes érdeklődéssel követtük végig a Haladás Sportkomplexum üzemeltetése körüli felhajtást. Mivel...

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

VZFPPL írja, aggodalommal követték az eddigi üzemeltetés körüli felhajtást.

Mivel megsajnáltuk az illetékeseket, ezért úgy döntöttünk, nagyvonalú felajánlást teszünk a városvezetésnek és magunkra vállaljuk a sportkomplexum üzemeltetésének megoldását

- írja.

Nincsenek kétségeink afelől, hogy népszerű lesz-e az alábbi módszer:

1. Automatizáljuk a stadiont!

Mindenhova automatákat szerelünk fel, melyek 200 forintos érmékkel fognak működni. Belépő: 500.000 Ft, melyhez mindenkinek jár egy ingyen kör a fűnyírókocsival.

2. Minden további szolgáltatás külön díjszabást kap, mint például az öltözők, mellékhelyiségek használata.

Lesznek labdaautomaták, ezekből kell megvásárolni a labdákat, ha a látogatók/sportolók szeretnének edzeni, vagy meccset játszani. A mérkőzéseken a labdák felárasak. Egy hátránya van, hogy rengeteg kétszázas érmét kell magunkkal hozni, de ennek megoldására ingyenes, gurulós konténereket biztosítunk, így könnyedén lehet majd mozgatni a kellő mennyiségű pénzt.

3. A nézőtérre székek helyett dinamókkal felszerelt szobabicikliket fogunk elhelyezni,

myeleket a meccsekre látogató nézők fognak hajtani, ezzel biztosítva az áramellátást. Máris meg van oldva a gyepfűtés, a világítás, valamint a kihangosítás.

4. Az elválasztott szektorokba az élők helyett robotultrákat fogunk ültetni,

hogy a kisgyermekes sportkedvelők is tudják látogatni a mérkőzéseket. Így biztosított az erőszakmentes környezet, a robotok programozott bekiabálásokkal mégis élethűen visszaadják a focimeccsek túlfűtött hangulatát.

4. Ha már zökkenőmentesen zajlik a stadion működtetése, kerekeket szerelünk rá és házhoz megyünk a szurkolókért.

Az alábbi képen közérthetően mutaták be a módszert:

A Haladás Sportkomplexus üzemeltetése
MKKP
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Választás 2018

Hirdetés