Orbán elleni szavazásra buzdít Mark Ruffalo

„A választás joga áldás. És hatalom. Kérlek, használd a hatalmadat, és segíts minden ismerősödnek használni az övét.”

„Barátaim Magyarországon: vasárnap hihetetlen lehetőség előtt álltok. A szabadságot, a reményt, a befogadást és a békét választhatjátok. A választás joga áldás. És hatalom. Kérlek, használd a hatalmadat, és segíts minden ismerősödnek használni az övét. #ateválasztásod #HungaryElections #VoteOrbanOut” – ezt írt a ki a Twitterre Mark Ruffalo, akit a legtöbben a Marvel-univerzum Hulkjaként láthattak.

A Golden Globe-díjas és háromszoros Oscar-jelölt amerikai színész az aHang tanácsait ajánlja a választók figyelmébe, amik röviden elmagyarázzák, hogyan lehet mozgósítani szavazásra minél több embert a következő másfél napban. Mark Ruffalo 2019 őszén is az ellenzéket támogatta, és gratulált a budapesti győzelmükhöz – írja a 444 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022