Orbán Viktor is leadta a szavazatát

De előtte még posztolt egy hóseprős képet.

Nem sokkal reggel 8 után jelent meg Budapesten a Béla Király úti, 53-as szavazókörben Orbán Viktor a feleségével, Lévai Anikóval. Kicsit feszültnek tűnt – írja a 24.hu.

Facebook/Orbán Viktor

Miután leadta szavazatát, megállt az újságíróknak a miniszterelnök, hogy válaszoljon néhány kérdésre. Elmondta többek között, hogy igyekszik mindig tartani a szavát és a mostanit egy furcsa választásnak tartja, például azért is, mert esik a hó. De bizakodó.

És ha már hó, nem mehetünk el amellett sem szó nélkül, hogy mielőtt leadta volna voksát, poszolt egy hóseprős képet is a Facebookra. „Söpörjük le őket!” – fűzte hozzá.

Facebook/Orbán Viktor
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022