Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Orbán Viktor Szombathelyre jön sétálni?

Egyes hírek szerint gyorsan végiglátogatja a billegő városokat.

Eddig viszonylag eseménytelenül zajlott a Fidesz kampánya, eltekintve a rengeteg avatástól, átadástól, amiből most naponta kettő-három is jut a népnek. Nem vettek részt a választási vitákban Rossz a központosított oktatás, de hozzuk ki belőle a legtöbbet 2014. October 06. 16:38 sem, szakpolitikusaik nem voltak ott a szakmai vitákon, Puskás Tivadar is kihagyta a polgármesterjelöltek vitáját Csendben, de kiosztották egymást a szombathelyi polgármesterjelöltek 2014. October 07. 16:33 .

Sokáig kérlelték, állítólag igent mondott

Igaz, Szombathelyen járt Pokorni Zoltán Pokorni: Az EU nem egy ránk fenekedő farkashorda 2014. May 07. 21:03 , aki a maga visszafogott módján kampányolt egyet Puskás mellett, és volt egy fóruma Hende Csabának Hende: „Ipkovich becstelen, tisztességtelen ember” 2014. September 19. 20:23 , aki két államtitkárt is hozott magával. De Hende nem Puskást és a helyi Fideszt dicsérte, hanem Ipkovich Györgyöt, a baloldal jelöltjét mondta el mindenféle becstelen embernek.

Szombathelyen járt Orbán Viktor
Galériánk a négy évvel ezelőtti látogatásról
Mészáros Zsolt

Persze, vannak plakátok, szórólapok, köztük elég elképesztőek is, de alapjában véve csendes a kormánypárt kampánya. Most viszont, ha minden igaz, felpezsdül egy kicsit a dolog. Arról voltak már információink, hogy a szombathelyi fideszesek győzködték Orbán Viktort, erősítse már meg őket egy látogatással, de ez eddig sikertelen volt.

A legújabb infók szerint azonban Orbán mégis beadta a derekát, eddig az ún. billegő városokba látogatott el, oda, ahol nem egyértelmű a Fidesz győzelme. Úgy tűnik, most így látják Szombathelyt is, mert Orbán állítólag pénteken délután megjelenik itt. Bár nagy csinnadrattára senki ne számítson, találkozik a helyi fideszesekkel és sétál egyet a Fő téren.

Nem támogatott video formátum
Video: Négy éve Ipkovich György ajándékkal lepte meg Orbán Viktort

Pontos programot nem tudunk, állítólag csupán megmutatja magát, éppúgy, mint tette ezt négy éve Miniszterelnöki villámlátogatás Szombathelyen – Orbán Viktor levelet kapott 2010. September 28. 18:39 . Akkor elment a Fidesz irodájába, most valószínűleg a városházát veszi célba, aztán Puskás Tivadar társaságában sétál egyet a Fő téren, és talán még egy kávé is belefér.

Időpontot nem tudunk, elég nagy a hírzárlat. De igyekszünk ott lenni, és írni, fotózni Orbán szombathelyi látogatásáról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Miniszterelnöki villámlátogatás Szombathelyen – Orbán Viktor levelet kapott

A Főtéren sétáló majd kávézó miniszterelnökhöz váratlanul lépett oda Ipkovich György polgármester, aki a város legfontosabb fejlesztéseihez kérte a kormány támogatását.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2014

Tovább az oldalra