Orbán Viktor Twitter-nevet váltott és aláírta a legendás faszéket

De tényleg, milyen magas a magyar miniszterelnök?

„Köszönöm Margit néninek, hogy kölcsönadta. Jól bírta a strapát!” – ezzel a szöveggel tette közzé a Twitteren a magyar miniszterelnök azt a fotót, amelyen egy faszék van, amire éppen egy nagy „Köszönöm!” került, valamint az aláírása.

Nem kétséges, hogy arról a hokedliről van szó, amelyet Orbán Viktor országjárása során több helyszínen is használt , és amely sok esetben humor, vagy éppen gúny tárgya volt. (Orbán Viktor egyébként egyáltalán nem annyira alacsony, mint a közbeszéd tartja: a Guardian adatbázisa alapján 174 centiméter.)

Közben az RTL Klub kiszúrta, hogy Twitter-nevet váltott a magyar kormányfő. Míg néhány nappal korábban a @_miniszterelnök címről írkeztek a bejegyzései, addig most a @orbanxviktor névre hallgat.

Hogy mi volt a változás oka, azt csak találgatni lehet. Az biztos, hogy nem látszanak azok a korábban érkezett kritikus bejegyzések, amelyek az előbbi „tag”-gel láttál el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022