Sében ad ingyenes koncertet a kampányhajrában Dér Heni és Bereczki Zoltán

Az az MMIK szervezi, ami nemrég kormánypropagandát kezdett nyomatni a szombathelyi buszokon. Kormánypropagandát nyomat az MMIK a szombathelyi buszokon 2022. March 15. 07:03

Dér Heni Instagram-oldalán botlottunk bele egy plakátba, ami most hétvégére, azaz március 26-ára, történetesen a választási kampány hajrájába hirdet ingyenes koncertet Sébe. A Kultifeszt nevet viselő buli a faluházban lesz és fellép rajta Dér Heni mellett Bereczki Zoltán is.

A szervező pedig az az MMIK (Magyar Művészeti Innovációs Központ), ami nemrég kormánypropagandát kezdett nyomatni a szombathelyi buszokon. Kormánypropagandát nyomat az MMIK a szombathelyi buszokon 2022. March 15. 07:03 Ráadásul nem mást, mint a Fidesz új, amúgy Rákosi Mátyástól vett szlogenjének egy MMIK-sított változatát: Az MMIK előre megy, nem hátra... A kultúra előre megy, nem hátra.

Így gyanítjuk, nem lehet véletlen az időzítés. Főleg, hogy az elmúlt hetekben volt például Nardán, Náraiban és Toronyban is ilyen ingyenes koncert olyan fellépőkkel, mint Wolf Kati, Charlie, Oszvald Marika vagy Delhusa Gjon.

Ezek a települések pedig mind Vas megyei 1. sz. országgyűlési egyéni választókerületéhez tartoznak, ahol most épp nagy harc folyik Hende Csaba és Czeglédy Csaba között.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022