Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy Kőszegen alapított párt jelöltjeként akar visszatérni Szakály Gábor, a Fidesz volt szombathelyi képviselője

Szakály a 2013-as szombathelyi kábítószerbotrány után tűnt el a közéletből.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2017 februárjában alapították meg Kőszegen a magát demokrata pártnak nevező Hajrá Magyarország! Pártot. Egyik alapítója és elnöke az a Racker Béla, aki korábban az MDF-ben politizált. 2002 és 2006 között a Vas megyei közgyűlés tanácsnoka, 2006-tól a kőszegi képviselő-testület tagja volt. 2008-ban a Dávid Ibolya elmozdítására tett sikertelen kimenetelő MDF elnökválasztást követően, többedmagával kilép az MDF-ből, ezután a szombathelyi, és Vas megyei MDF-szervezet megszűnt. Racker 2014-ben az Új Magyarország Párt jelöltjeként indult Tízmilliós adótartozása van a kőszegi képviselőjelöltnek 2014. March 12. 16:51 .

Racker Béla
Nyugat.hu

Az április 8-i választásokra aztán néhány kivétellel az összes választókerületben megpróbálkoznak a jelöltállítással. Vas megye mindhárom választókerületében indítanak jelöltet, a 2-es választókerületben (Sárvár) Racker Béla, a 3-asban (Körmend) Asztalos Zsolt Károly indul. Az 1-es választókerületben (Szombathely) pedig Szakály Gábort indítják.

Marton Zsolt, Szakály Gábor, Lazáry Viktor
Nyugat.hu

Szakály Gábor a szombathelyi Fidesz fiatal és erős emberének számított egészen 2006-tól, amikor városi képviselő lett. 2010-től frakcióvezető, tanácsnok, a 2013 őszén kirobban drogbotrány Valódi a szombathelyi drogos videó 2014. May 05. 12:35 után aztán Lazáry Viktorral és Marton Zsolttal együtt távozott a közéletből.

Párt programja szerint jobboldali értékeket vallanak, és a Fidesszel ellentétben fontosnak tartják az ország EU-tagságát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Választás 2018

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra