Szavazzon! Fog tűzijátékozni szilveszterkor?

Lehet, hogy valakinek ez okoz örömöt egy ilyen év után, mások viszont semmi pénzért sem tűzijátékoznának.

Járvány és korlátozások ide vagy oda, biztos, hogy idén sem maradunk durrogatás nélkül. Hiába jött még december közepén a hír, hogy betiltja a petárda és a tűzijáték árusítását és használatát a kormány, Betiltja a petárda és a tűzijáték árusítását a kormány 2020. December 10. 18:29 hamar kiderült, hogy ez a dolog mégsem ilyen egyszerű.

Nem egyértelmű ugyanis az erről szóló új rendelet és bizony van kiskapu a szilveszteri tűzijátékozásra: Nem egyértelmű a rendelet, van kiskapu a szilveszteri tüzijátékozásra 2020. December 17. 11:00 magánterületen szabad a pirotechnikai eszközök használata. Szóval sajnos mégsem lélegezhettek fel a kutyatartók.

Sőt, nem sokkal később az is kiderült, miután megkérdeztük a rendőrséget, hogy vásárolni is lehet. Mégsem tiltottak be minden tűzijátékot, sőt vásárolni is lehet - közölte kérdésünkre a rendőrség 2020. December 18. 18:32 Azok az üzletek, amelyeknek állandó engedélyük van pirotechnikai eszközök forgalmazására, továbbra is árusíthatják a lakossági felhasználásra tervezett, kisteljesítményű tűzijátékokat, rakétákat.

Dalos Donát

Szóval mindez azt jelenti, hogy túl hamar örültek az állattartók, magánterületen most is lehet lövetni a tűzijátékokat. Mi pedig kíváncsiak vagyunk arra, hogy olvasóink mit szólnak hozzá?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Szavazás