Több ellenzéki szavazó lehet, mint kormánypárti

Pulai András szerint a szavazók 45%-a véli úgy, hogy a Fidesz fog győzni.

Ez 20 százalékponttal alacsonyabb, mint egy hónappal ezelőtt, a választói preferenciában ugyanakkor hetente előfordulhatnak 3-5%-os változások. Habár a kormánypártnak nagyjából 5% előnye lehet, a szavazásra jogosultak 7%-a titkolja, hogy mely pártra szavazna, közülük pedig több az ellenzéki.

A Publicus Intézet stratégiai igazgatója úgy véli, hogy az ellenzéki politikusok kommunikációja egy esetleges győzelemről nagyon sokat nyomhat a latban, lényegében el kell hitetniük a választókkal, hogy nyerhetnek – írja a liner.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022