További háromszáz EBESZ-ellenőr érkezik Magyarországra a választásokra

Ilyenre az EU-ban eddig csak egyszer volt példa.

Összegyűlt a megfelelő számú választási megfigyelő, így az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezethez (EBESZ) tartozó Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatala (ODIHR) a döntésének megfelelően teljes körű nemzetközi választási megfigyelési missziót küldhet az április 3-i magyarországi választásra – értesült a Népszava .

A lap úgy tudja, ennek keretében jövő szerdán és csütörtökön 190 rövidtávú megfigyelő érkezik hazánkba, akiknek az lesz a feladatuk, hogy a szavazás napján ellenőrizzék, a nemzetközi szabályok szerint zajlik-e a vasárnapi választás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022