Tűzoltók a Mikulásgyárban

Az édességek papírja hasznos tűzmegelőzési tanácsokat rejt.

A Magyar Vöröskereszt immár tizenhetedik alkalommal települt ki adománygyűjtő-sátrával a fővárosi helyszínre, a katasztrófavédelem pedig a kezdetektől támogatja a jótékonysági akciót.

Szőke Péter/BM OKF

Buncsik Ildikó, a Magyar Vöröskereszt fővárosi igazgatója és a Mikulás kedvesen fogadta a tűzoltókat és Fülep Zoltán tű. ezredes megbízott országos tűzoltósági főfelügyelőt hétfőn az 56-osok terén működő Mikulásgyárban.

Szőke Péter/BM OKF

Országszerte naponta mintegy kétezer hivatásos, önkormányzati, létesítményi és önkéntes tűzoltó teljesít szolgálatot, ezért éppen ennyi csokoládét vittek a tizennegyedik kerületi tűzoltóság tűzoltói, valamint öt kilogramm cukorkát.

Szőke Péter/BM OKF

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság idén is folytatta azt a hagyományát, amely szerint édességgel és fontos üzenetekkel támogatja a tűzvédelem ügyét, a csomagolás belsejében ugyanis hasznos üzeneteket találnak a gyerekek.

Szőke Péter/BM OKF

Ezeket az intelmeket, tanácsokat azok a gyerekek olvashatják, akik részt vesznek a Magyar Vöröskereszt budapesti szervezetének programjain, elsősegélyképzésein, illetve az édességek népszerűek a véradásokon és a különböző gyakorlatokon is.

Szőke Péter/BM OKF

A budapesti igazgató elmondta, hogy a vöröskereszt mind a tizenhét kerületi központjába jut az adományból.

Szőke Péter/BM OKF
Szőke Péter/BM OKF
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát