Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt Szombathelyen, egy összefogás esetén kire lenne hajlandó szavazni?

Nálunk már most válaszolhat a kérdésekre.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hetek óta folyik a találgatás, hogy sikerül-e a választókerületekben egyetlen ellenzéki jelöltet találni, akinek a javára a többiek visszalépnek. És, hogy választókerületenként ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt.

Németh Ákos (LMP), Nemény András (MSZP-Párbeszéd), Balassa Péter (Jobbik)
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Szombathelyen, vagyis Vas megye 1. választókerületében egy ideig úgy tűnt szűkebb körben létrejön a megállapodás. Nemény András, akit az MSZP mellett a Párbeszéd és a DK is támogat, visszalép Németh Ákos (LMP) javára A jelek szerint az LMP-s Németh Ákos lesz a baloldal jelöltje Szombathelyen 2018. March 07. 11:14 .

Mégis, aztán mégse, de lehet, hogy mégis

De aztán szombat este az LMP Országos Politikai Tanácsa kiadott egy állásfoglalást Mégsem lép vissza Nemény András az LMP javára Szombathelyen? 2018. March 11. 12:03 , miszerint az LMP csak akkor hajlandó belemenni a kölcsönös visszaléptetésekbe, ha abban a Jobbik is részt vesz. A döntés után megkérdeztük a két jelöltet Nemény András (MSZP-Párbeszéd) és Németh Ákos (LMP) egyetért, hogy egy esélyes ellenzéki jelölt kell Szombathelyen 2018. March 12. 07:03 , kiderült, mindketten bíznak még a koordinált indulásban, és pártjaik folytatják az egyeztetést.

Mi pedig segíteni akarunk a jelölteknek, és amúgy is roppant kíváncsiak vagyunk, ezért kérjük olvasóinkat, válaszoljanak az alábbi három szavazásban feltett kérdésekre. Az eredményeket a hosszú hétvége után kiértékeljük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Választás 2018

Hirdetés