Márki-Zay Péter valószínűleg viszavonul Hódmezővásárhelyre

Úgy tűnik, nem veszi át listán elnyert parlamenti mandátumát.

„Hódmezővásárhelyre fogok fókuszálni” – mondta Márki-Zay Péter a Telexnek, amikor a lap a személyes terveiről kérdezte. Arra, hogy beül-e a parlamentbe, azt mondta: „A vásárhelyiekért fogok dolgozni a következőkben, ennek fényében döntök a parlamenti mandátumról.”

Márki-Zay, az ellenzéki összefogás volt miniszterelnök-jelöltje képviselőjelöltként is indult Hódmezővásárhelyen, viszont alulmaradt Lázár János volt miniszterrel szemben.

Ennek ellenére Márki-Zay parlamenti mandátumot szerzett az ellenzéki összefogás listavezetőjeként A szombathelyi Balassa Péter lesz az egyetlen Vas megyei ellenzéki képviselő April 04. 11:29 . Említett nyilatkozata szerint azonban nem valószínű, hogy átveszi ezt a mandátumot, helyette visszavonul Hódmezővásárhelyre, ahol 2019 óta polgármester, és az önkormányzati választási ciklusból van még két és fél év.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022