Elkapta a rendőrség a szombathelyi plakátrongálót

Nem válogatott, ami szembe jött vele és elérte, azt letépte.

"Tisztelt szerkesztőség!

A mai nap reggel a Körmendi úton a Volántól a cipőgyárig a Czeglédy a Hende és a Gattyán plakátjait is letépkedték az oszlopokról.Ez is gusztustalan dolog. Szombathelyen ilyen lesz az utolsó két hét? Elítélendő ez is, mint a Mi Hazánk plakát rongálása is. Köszönöm.

A fenti levelet olvasónktól kaptuk, egyébként többen jelezték, hogy a Körmendi út szinte teljes hosszában megrongálta a plakátokat valaki. Úgy tűnt, nem válogatott jelöltek és pártok között, ami szembe jött vele és elérte, azt letépte.

Megrongált plakátok Szombathelyen
A galériáért kattintson a képre
Olvasó

Olvasóinktól kapott képeinken az ellenzéki összefogás plakátjai láthatóak megrongálva, a múlt héten egyébként a Mi Hazánk plakátjainak Megrongálták Szombathelyen a Mi Hazánk plakátjait 2022. March 18. 09:23 estek neki.

A rendőrségtől kapott információnk szerint elfogtak egy plakátrongálót. Idézzük:

"Vasárnap hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy Szombathelyen több plakátot megrongált ismeretlen tettes, akit a bejelentést követő néhány percen belül elfogtak a rendőrök. Az 51 éves szombathelyi férfivel szemben szabálysértési eljárás indult a Szombathelyi Rendőrkapitányságon."

Megrongált plakátok Szombathelyen
A galériáért kattintson a képre
Olvasó

Persze, nem zárjuk ki azt sem, hogy a városban politikai okokból is rongálnak meg plakátokat, és az is lehet, hogy voltak, akik a Körmendi úton is "dolgoztak" így.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022