Választás 2022: van, ahol már fél hétkor sor volt

Sokan türelmetlenkedtek.

Olyan sok átjelentkező van a budapesti Bem rakparti szavazóhelyen, hogy már fél hétkor egész komoly sor volt – számolt be a 24.hu.

A lap azt írja, hogy a várakozók közül többen azt mondták, ilyet még nem tapasztaltak. Sokan türelmetlenkedtek, de az ügyintézők szerint a sok megyei szavazókörzet urnazárás előkészületei nagyon lassan mennek.

Így bár reggel 6-kor kinyitottak, a vidéki átjelentkezők 06:40-ig nem tudták megkezdeni a szavazást. Az épületben végig állt a sor, az épület teljes hosszában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022