A 15 milliós sárvári vécétől a savköpő menyétekig

Nyugat podcast: Választási vitasorozat

/

letöltés 89.91MB
A Nyugat választási vitája a Vas megye 2-es választókerület jelöltjeivel.

Két hete hirdettük meg Három napon át vitáznak élőben a Vas megyei képviselőjelöltek a Nyugat.hu podcastjában March 17. 16:02 a Nyugat.hu választási vitasorozatát, ennek első részét hétfő kora este már meg is tartottuk, a beszélgetést Facebook-oldalunkon élőben közvetítettük.

Az első vitára Vas megye 2-es választókerületének (Sárvár-Körmend-Celldömölk és térségük) jelöltjeit Összesen 17 képviselőjelölt indul Vas megyében az április 3-i választáson March 14. 13:00 hívtuk. Sajnos a hat jelöltből csak ketten jöttek el, arról, hogy a többiek milyen indokkal utasították vissza meghívásunkat, a vita elején beszéltünk.

Így végül két jelölt, Hencz Kornél (DK-Jobbik-Momentum-MSZP-LMP-Párbeszéd) és Zakota Tamás (Magyar Kétfarkú Kutyapárt) vitázott, és válaszolt a Nyugat munkatársai, Roznár Gyöngyi és Szilágyi József kérdéseire.

Az egyórás beszélgetésben többek között szó volt arról, hogy:

 • Mi a választókerületük legnagyobb baja, és hogyan lehetne segíteni rajta?
 • A kistelepülések lakói tényleg közömbösek a politika iránt? Mit látnak a körzet falvaiban?
 • Tudnak-e konkrét korrupciós ügyről a körzetben?
 • Hogyan lehet az egyre nagyobb anyagi különbségeket mérsékelni?
 • Mi az a savköpő menyét, és le lehet-e rajzolni?
 • Miért indultak a választásokon? Tényleg képviselők akarnak lenni?
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Választás 2022