Valószínűleg a parlamentbe kerül a Mi Hazánk

43 százalékos feldolgozottságnál 6,56 százalékon van a párt listája.

Az eddigi eredmények alapján biztos a Fidesz győzelme, esetleg a kétharmad kérdéses, és az, hogy az Egységben Magyarország ellenzéki tömb a várnál jóval gyengébben teljesít.

Arra azonban egyelőre kevés figyelem vetül, hogy a szélsőjobb Mi Hazánk listán bejuthat a parlamentbe.

Ehhez meg kell ugraniuk az 5 százalékos küszöböt, ami egyelőre valószínűnek is tűnik. 43 százalékos feldolgozottságnál a párt listájára 6,56 százalék szavazott, ami 8 mandátumot jelent.

Ugyanakkor a Kétfarkú Kutyapárt egyelőre a várakozások alatt teljesít (2,7%), a többi kis párt 1 százalék környékén vagy alatta teljesít.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022