Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Váltsuk valóra a szombathelyi rászoruló gyerekek vágyait idén karácsonykor!

Nemes kezdeményezést indított útjára egy helyi anyuka, és arra buzdít minden segíteni vágyót, hogy csatlakozzon.

2020 mindenki számára tartogatott nehézségeket és sajnos még mindig nagy a bizonytalanság, nem tudjuk, mikor térhet vissza minden a régi kerékvágásba. A szombathelyi Kondor-Vargyas Viviennek és férjének sem volt könnyű éve, számukra kisfiuk születése volt az egyetlen biztos öröm.

Friss szülőkként pedig most már tudják, hogy mit meg nem ad az ember gyermeke mosolyáért. Éppen ezért gondolták, hogy idén karácsonykor útjára indítanak egy adománygyűjtést, hogy több szombathelyi gyermek arcára is segítsenek felvarázsolni ezt a mosolyt.

Pixabay

Vivien így azzal a kéréssel kereste fel a szombathelyi Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálatot, hogy gyűjtsék össze az általuk gondozott, rossz körülmények között élő családok gyermekeinek karácsonyi kívánságait, hiszen sok szülő nem engedheti meg magának, hogy azt az ajándékot adja gyermekének, amire a legjobban vágyik.

Ezeket a kívánságokat össze is gyűjtötték, így megszületett egy lista a szombathelyi rászoruló gyermekek teljesítésre váró vágyairól. Ezeket a kívánságokat fel is kötötték férje Thököly utcai fodrászszalonjának karácsonyfájra, ahonnan minden adományozni vágyó leveheti azt, amivel ő szeretne boldogságot okozni.

Fontos megjegyezni, hogy ez a kezdeményezés most nem arról szól, hogy ruhát, tartós élelmiszert és hasonlókat gyűjtenek, hanem konrkét vágyakat teljesítenek. Az ajándékok értékét maximum 5 ezer forintig határozták meg, hogy minél több gyereknek tudjanak örömet szerezni. Az ajándékokat december 20-ig gyűjtik, hogy még karácsonyig eljussanak a gyerekekhez.

A segíteni vágyók az alábbi helyszínen és elérhetőségeken vehetik fel a kapcsolatot Vivienékkel:

Szombathely, Thököly utca 44. - Kondor Szalon

Telefon: +36 70 342 88 96

Vagy Facebookon is lehet keresni Kondor-Vargyas Vivient.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát

Tovább az oldalra