Vas megye mindhárom körzetében indít jelöltet Gattyán György pártja

Ha sikerül összeszedniük az ajánlásokat, megkavarhatják az esélyeket.

Nyilvánosságra hozta országgyűlési képviselőjelöltjei neveit a Megoldás Mozgalom, Gattyán György pártja. A milliárdos tavaly november végén jelentette be, hogy indul a választásokon, és ehhez pártot is alapított.

Már akkor elmondták, hogy a párt minden választókerületben indít jelölteket, most pedig nyilvánosságra is hozták a nevüket. Vas megyében őket indítják:

Vas megye 1. választókerület: Tömböly Tamás

Neki Czeglédy Csaba (Egységben Magyarországért) és (Hende Csaba (Fidesz-KDNP) lesz az ellenfele. Eddig ők csak adták le az ajánlásokat, de biztosan lesznek többen is.

Vas megye 2. választókerület: Horváth Sándor

Ebben a körzetben Ágh Péter (Fidesz-KDNP) és Hencz Kornél nevét ismerjük eddig hivatalosan.

Vas megye 3. választókerület: Dávid Dávid

Itt Bana Tibor (Egységben Magyarországért) és V. Németh Zsolt (Fidesz-KDNP) az eddig ismert indulók.

A jelölteknek február 25-én délután 4 óráig kel leadniuk a helyi választási irodán minimum 500 érvényes ajánlást ahhoz, hogy hivatalosan is képviselőjelöltek legyenek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022