Vas megyében egyelőre tarolnak a Fidesz jelöltjei

Ágh Péter, V. Németh Zsolt befutása biztosnak mondható, Hende is vezet, de Szombathelyen kicsi feldolgozottság.

Elindultak a mai országgyűlési választás első eredményei.

A Nemzeti Választási Bizottság adatai szerint Vas 2-ben 41,46% feldolgozottságnál Ágh Péter (Fidesz) 65 százalékon áll, messze lemaradva tőle Hencz Kornél (Egységben Magyarországért) 25,15%.

Vas 3-ban is elég egyértelmű a helyzet. 60,74%-os feldolgozottságnál magabiztosan vezet V. Németh Zsolt 67,21%. Bana Tibor, az ellenzék jelöltje 26,06%-on áll.

Szombathelyen 13,10%-os feldolgozottságnál 52,24%-kal szintén vezet Hende Csaba 52,24%, a Fidesz jelöltje. Czeglédy Csaba jelenleg 39,34%-on áll. Itt még nem dőlt a verseny.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022