Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Színezd újra! – Segítsünk a vasvári zenesulisoknak

Egy kattintással segíthetünk a zenesuli újrafestésében – Május 31-ig várja a Vasvári Zenei Alapfokú Művészeti Iskola a szavazatokat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Let's Colour pályázaton az I. kategóriában nevezett a zeneiskola. A verseny lényege a közösségi összefogás, a legtöbb szavazatot összegyűjtők 800 m 2 -re elegendő festéket nyernek. A kategóriában 32 pályázó indult, a cél a természetesen a dobogó!

Hisszük, hogy a zene hatása a mai világban mind a lélekfejlődés, mind a kulturális közösséghez tartozás szempontjából különösen fontos. Ennek szellemében választottuk az utat, amelyen járunk. A szakmai eredményesség mellett kiemelt célunk a közösségépítés, annak fejlesztése. Az intézmény lépcsőháza és a folyosó felújításra szorul. A tágas, világos termeink egyhangú fehér falait szeretnénk zenei motívumokkal dekorálni, vidámmá és színessé varázsolni. Hajrá Vasvár!

– írták.

Ilyan a jelenlegi állapot – Ugye, ráfér már a felújítás?
Vasvári Zenei Alapfokú Művészeti Iskola

A kezdeményezés megmozgatta a közösséget, az összefogásba a város lakói ugyanúgy beszálltak, mint az iskolások és szüleik. Mindannyiuk közös érdeke, hogy a zeneszerető gyerekek egy esztétikus környezetben tanulhassanak.

A szavazáson jelenleg az élmezőnyben van az iskola, de minden szavazatra számítanak , szoros lesz a verseny a hajrában. Kedves olvasóink, ha tehetik, egy szavazattal támogassák Önök is a Vasvári zeneiskolát!

Ismerkedjenek meg a zeneiskola életével!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Család-barát

Hirdetés