Biztosnak látszik, hogy a második fordulóban összejátszik Karácsony és Márki-Zay

Együtt próbálják megállítani Dobrev Klárát. Arról nem döntöttek, hogy ki lép vissza, mert abban még nincs egyetértés, hogy melyikük visszalépése hozhatna többet a másiknak.

Az együttműködésről tárgyalt pénteken Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely – írja a Telex.hu .

A két ellenzéki politikus abban egyezett meg, hogy Dobrev Klárát le kell győzni az előválasztás második fordulójában, mert szerintük vele 2022-ben nem lehet sikeres az ellenzék Orbán Viktor ellen – mondta Márki-Zay egy sajtótájékoztatón.

Márki-Zay hirtelen az előválasztás kulcsfigurája lett
Mészáros D. Zsolt

Arról nem döntöttek, hogy ki lép vissza, mert abban még nincs egyetértés, hogy melyikük visszalépése hozhatna többet a másiknak.

Egy hét múlva dőlhet el, ki melyik pozíciót kapná, az ki maradna a miniszterelnök-jelölt, és ki szállna ki a versenyből mint miniszterelnök helyettes.

Márki-Zay és Karácsony egyeztetéseit meglehetősen keményen kritizálta Czeglédy Csaba: Karácsony Gergely sofőr nélkül Szombathelyre sem találna el magától 2021. October 01. 12:16 egy ma reggeli Facebook-bejegyzésében Czeglédy Csaba.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021