Ecsetet ragadtak a civilek Kőszegen és kifestették a gyermekorvosi rendelőt

Mindezt az Ostrom-hétvége leple alatt.

Az Ostrom-hétvége leple alatt egy lelkes csapat kifestette a gyermekorvosi rendelő termeit, szobáit, hogy hétfő reggel már egy mesés környezetbe léphessenek be a gyerkőcök és a szüleik a doktornéni házába – írja Facebook-oldalán temérdek fotó társaságában az Összefogás Kőszegért Egyesület.

Facebook/Összefogás Kőszegért Egyesület

A Szigeti Vandából, Kondics Alexandrából és Vida Vandából álló trió a poszt szerint szó szerint éjt nappallá téve serénykedett, ugyanis minden nap hajnalba nyúlóan alkottak, hogy időben végezzenek.

Facebook/Összefogás Kőszegért Egyesület

Hozzátették, hogy a remek ötlet fantasztikus kivitelezése közben gyermekszemek is tesztelték a rajzokat, és bizony jelesre vizsgáztak a lányok, akik még két kőszegi projektet terveznek a közeljövőben.

Facebook/Összefogás Kőszegért Egyesület
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát