Elutasították a Gődény-féle Normális Párt egyik jelöltjének regisztrációját Vas megyében

Regovicsné Olajos Natália nem indulhat Vas megye 3-as választókerületében.

A Nemzeti Választási Iroda tájékoztatója szerint a helyi választási bizottság elutasította Regovicsné Olajos Natália nyilvántartásba vételét Vas megye 3-as választókerületében. A bizottság nyilvánosan nem indokolta a döntést.

Szerdán írtuk Szombathelyen már négy országgyűlési képviselőjelölt adta le az ajánlásokat 2022. February 23. 07:00 , hogy a megye mindhárom választókerületében hivatalosan is nyilvántartásba vették a Fidesz-KDNP és a több ellenzéki pártot tömörítő Egységben Magyarországért jelöltjeit.

Rajtuk kívül a Mi Hazánk, a Gődény Györgyhöz köthető Normális Élet Párt és a Gattyán-féle Megoldás Mozgalom jelöltjei, valamint a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Vas 1-ben induló jelöltje adták le ajánlásaikat eddig. Az ő jelölésük azonban még ellenőrzésre vár.

A jelöltek február 25. péntek 15 óráig adhatják le ajánlásaikat, a választási bizottságok ezt követően véglegesítik az induló jelöltek névsorát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Választás 2022