Kerékpáros érdekvédőt és digitálisan láthatatlan jelölteket indít a Gattyán-párt Vas megyében

A Megoldás Mozgalom a celeb, a szépségversenyező, a tiktokker, és a sportoló képviselőjelöltjeiről híresült el. Megnéztük, mi a helyzet Vasban.

A hét elején írtuk Vas megye mindhárom körzetében indít jelöltet Gattyán György pártja 2022. February 15. 14:15 , hogy az internetes felnőtt tartalmakból milliárdossá vált Gattyán György nemrég gründolt pártja, a Megoldás Mozgalom mind a 106 egyébi választókerületben indít jelölteket. Így Vas megye három körzetében is.

A Telex közben kétrészes cikkben mutatta be a párt érdekesebb jelöltjeit. Köztük olyan notórius jelölteket, akik már több ciklus óta próbálkoznak, mikor éppen melyik párt fogadja be őket. A sorba természetesen az azóta kamupártnak nevezhető csoportosulások is beletartoznak.

Celebek, tiktokkerek, MLM-mágusok és a Fidesz-szimpátia

De vannak a jelöltjeik között jobban és kevésbé ismert sportolók, celebek, szépségversenyeken indulók, tiktopkkerek, MLM-mágusok, sminktetoválók, és a sport hosszan lehetne sorolni. Viszont ami igazán érdekes az, hogy többeknél is erős fideszes szimpátia látható a nyilvános szerepléseiknek és posztjaikban.

A cikk első részét itt, a másodikat itt lehet elolvasni.

Mindezek után kíváncsik voltunk, kiket indít a párt Vas megyében. Sajnos, igazán szaftos történetekkel most nem szolgálhatunk.

A vasi jelöltek

A Vas 1-esben Tömböly Tamást indítja a Gattyán-párt. Róla viszonylag keveset lehet megtudni, a Google sem nagyon ismeri. Ami feltűnő, hogy győri, ott is él, ott végzett egyetemet, a kisiparosok érdekvédelmi szervezeténél dolgozik.

Tömböly Tamás
Forrás: Facebook / Tamás Tömböly

És szeret biciklizni, egy kerékpáros alapítvány aktív tagja, a szervezettel több biciklis eseményt szerveztek a közelmúltban. Facebook-oldalán két évre visszamenőleg nem találtunk politikai jellegű bejegyzést.

A vasi 2-es választókerületben Horváth Sándor a Momentum Mozgalom indulója. De bárhogyan kerestük, a párt oldalán, a jelöltbemutató fotóm szereplő Horváth Sándorról nem találtunk semmit, a Facebookon sem. A Google meg ilyen gyakori név esetében gyakorlatilag használhatatlan.

Dávid Dávid
Forrás: Facebook / Dávid Dávid - Megoldás Mozgalom MEMO

A Vas 3-asban Dávid Dávid a Megoldás Mozgalom jelöltje. Róla is nehéz volt valamit találni, igaz, van egy Facebook-oldala, ami a jelöltségéről és a Megoldás Mozgalomról szól, az első bejegyezés február 12-i.

Szóval, a celebekről, tiktokkerekről, szépségversenyzőkről, sportolókról elhíresült Gattyán-párt Vas megyében egy győri érdekvédőt indít, aki szeret kerékpározni, plusz két olyan jelöltet, akik digitálisan gyakorlatilag láthatatlanok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022