Bréking: Most már 1000 százalék, hogy Szombathelyen is lesz H&M

Két quados emberrel kezdett munkaerő-toborzásba a divatóriás cég a Március 15. téren.

A H&M-mel már mi is rengetegszer foglalkoztunk, itt például komolyabban Ezért kereshetett embereket a H&M Szombathelyen?! 2015. January 28. 20:07 , itt kicsit bulvárba hajlóan Mit hozhat a H&M a szombathelyi férfiak életébe? 2015. January 11. 05:04 , itt pedig egy április elsejei tréfa miatt Bréking: Közép-Kelet-Európa legnagyobb plázáját építi meg a H&M Szombathelyen! 2015. April 01. 08:08 citáltuk a céget. Most viszont a H&M nekiállt embereket toborozni Szombathelyen, és információink szerint novemberben már nyitnának is - a Savaria Plázában.

Munkatársakat keres Szombathelyen a H&M
Ők osztották a szórólapokat
Mészáros Zsolt
Munkatársakat keres Szombathelyen a H&M
Konkrétan ezt
Mészáros Zsolt
Munkatársakat keres Szombathelyen a H&M
Az infó pedig a szórólap hátoldalán van
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ajánló