Hosszú sorok állnak Szombathelyen

De viszonylag gyorsan megy a szavazás.

Sor áll a 8. szavazókörzetben. Majd lefagyok - jelentkezett be egy kollégánk, aki épp a Király utcába indult szavazni Szombathelyen.

Nyugat.hu

De információink szerint nem csak a Király utcában, hanem a 11-es huszár úton és a Kossuth utcában is hosszú sorok állnak Szombathelyen.

Lutor Katalin

Utóbbi nem is olyan meglepő, hiszen itt szavazhatnak azok, akik átjelentkeztek. Budapesten már korán reggel problémák merültek fel Választás 2022: van, ahol már fél hétkor sor volt April 03. 07:41 azokon a szavazóhelyeken, ahol a vidéki átjelentkezők voksolhatnak.

Lutor Katalin

Várjuk olvasóink tapasztalatait is!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022