Kattintson és küldje el! - Nyugat.hu karneváli fotópályázat idén is

Fotózzon csípőből, fotózzon türelmesen, fotózzon fürkészve. Ha a végeredmény okésra sikeredik, küldje el nekünk! Nem csak a nyugat.hu-n láthatja viszont képeit, hanem egy kiállításon is, sőt, értékes nyereményekkel is gazdagodhat!

Ha Savaria Karnevál, akkor szokás szerint kirajzanak a fotósok Szombathely utcáira. Miért is ne állna közéjük? Bátran menjen közel a parittyáját lóbáló dühös barbárhoz, izzadjon le a tűzzsonglőrök előtt, vagy fúrja meg magának az utat a nagy jelmezes felvonuláshoz - a sikerélmény nem marad el.

A Nyugat pedig, ahogy már évek óta, úgy most is várja olvasóink képeit a város legszínesebb gigarendezvényéről.

Varga Benedek, tavalyi győztesünk, a Savaria Moziban kiállított képek előtt
sadness

Feltételek: figyelmes elolvasásra

Kérésünk csak annyi:
analóg művelet esetén 10x15 centiméteres méretben jutassák el hozzánk a fotó(ka)t,
ha pedig digitális formátumban készült a műremek, úgy legyen JPG a kiterjesztése, és semmi esetre se lépje át a 200 kilobájtot.
Egy személy maximum 10 darab, saját készítésű fényképpel pályázhat.

Ahova a fotókat várjuk: vagy e-mailben a karnevalfoto_KUKAC_nyugat_PONT_hu címre, vagy CD-re pörkölve postai címünkre, ami a 9700 Szombathely, Hefele Menyhért utca 2. Ameddig várjuk: 2009. szeptember 30.

A pályázatban ne felejtsék el feltüntetni elérhetőségüket, a fotó készítésének körülményeit (mikor és hol készült), valamint a fényképezőgép pontos típusát.

Miért érdemes?

A beérkezett képeket szakmai zsűri bírálja el, a győztesek értékes nyereményekkel gazdagodnak.

A legjobb képekből pedig kiállítás nyílik a szombathelyi Berzsenyi Dániel Megyei Könyvtárvban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2009