Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kővári Attila független jelöltként indul a választásokon

A szombathelyi önkormányzati képviselőt ősszel nem jelöli újra az MSZP. Ő mégis szeretne tovább politizálni.

Ma délelőtt a facebook oldalán tette közzé Kővári Attila, hogy az őszi önkormányzati választásokon nem jelenlegi pártja, az MSZP-SZTKE, színeiben, hanem mint független jelölt indul el. A posztot változtatások nélkül közöljük.

Kedves Ismerőseim!

Még nem szándékoztam, de a sok személyes megkeresés és telefoni érdeklődés miatt kénytelen vagyok nyilvánosságra hozni, hogy már párton kívüliként, független jelöltként kívánok indulni a 2-es számú választó kerületben az októberi választáson.

Kővári Attila
Bonyhádi Zoltán

A parlamenti választások eredményei miatt újra kellett gondolni az önkormányzati szereposztást is. Sokan tudják, hogy combközépben elvesztettem mindkét lábamat, kerekes székbe kényszerültem, de egészségi állapotom stabilizálódott, nem okozott gondot a sok hozzám forduló ügyfél segítése. Éppen emiatt szándékomban állt elindulni a 2014-es októberi választásokon, melyhez attól az alapszervezettől, melyhez tartoztam meg is kaptam a támogatást. Ennek ellenére az elnökség - mely tagjainak többsége képviselő jelölt lett - úgy döntött, hogy engem nem indítanak.

Természetesen ez az elnökség joga, döntésüket tudomásul vettem. Az számomra egyértelmű volt, hogy szeretném folytatni munkámat, a megelőző időszakban személyeknek, illetve lakó közösségeknek tett ígéreteimet teljesíteni. Ahhoz, hogy az előzőekben felvázolt céljaimat megvalósítsam, egy választásom maradt, mégpedig az, hogy az őszi önkormányzati választásokon független jelöltként induljak.

Bízom a tisztességes kampányban, bár nincsenek sem jó emlékeim, sem újabb, erre okot adó értesüléseim, de két okos ember mondása motivál: „A remény hal meg utoljára!”, valamint, „A demokrata nem fél!”

Kővári Attila 1998 óta önkormányzati képviselő, , 2010 kivételével minden választáson egyéni mandátumot szerzett Szombathely 2. sz. választókerületében. Végzettsége távközlési mérnök, főként a szociális területen, az önkormányzat lakáspolitikájában dolgozott. Három és fél éve nagyinterjút készítettünk vele Négyszer mentették meg - Kővári Attila hosszú betegség után visszatér a politikába 2011. March 29. 14:33 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2014

Tovább az oldalra