Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tudták, hogy az egyik legsikeresebb női blogger szombathelyi születésű?

Ő Farkas Lívia, az Urban:Eve blog gazdája, aki pénteken a szombathelyi könyvtár vendége lesz.

A Berzsenyi Dániel Könyvtár az Országos Könyvtári Napok keretében október 11-én pénteken Farkas Líviát, az urban-eve.hu egyszemélyes életmódblog szerzőjét látja vendégül. Ezúttal a szerző és blogja mellett első könyvével, az Ennél zöldebb nem lesz! című kiadvánnyal is alkalmunk lesz megismerkedni. Az Ennél zöldebb nem lesz! című könyv – ahogyan azt alcíme is sugallja – útmutató azoknak a nőknek – esetleg férfiaknak – akiknek elegük van a toporgásból, akik szívesen változtatnának életükön, de még nem találták meg a nekik való utat.

Urban:eve
Nyugat.hu

„Vissza oda, ahol minden elkezdődött... :)

Farkas Lívia Szombathelyhez való személyes kötődése okán különösen nagy izgalommal készül a mai találkozóra. Az esemény Facebook-oldalán ezzel az érzéssel kapcsolatban így vall:

1985-ben születtem Szombathelyen, és 2004-ig, az érettségim évéig ott is éltem. Bár már 9 éve Budapestet hívom otthonnak, Szombathellyel tökéletes "itthon és otthon" párost alkotnak. (2008-ban egyébként az esküvőnket is Szombathelyen, a Ferences Kertben tartottuk.) Szombathelyen voltam, amikor először írni kezdtem, megnyertem egy krimiíró versenyt az iskolában, suliújságban publikáltam, könyvtáros versenyeken indultam, és persze ki se lehetett robbantani a könyvespolcok közül. A 90-es évek legvégén szintén Szombathelyről indítottam az első honlapomat, és ott kezdődött el az az út, aminek egy nagyon fontos állomása most az Urban:Eve és a könyvem, az Ennél zöldebb nem lesz! Amióta megjelent, azóta várom, hogy Szombathelynek is megmutathassam a könyvemet, illetve a könyvnek Szombathelyt és az ottani embereket - régi és új ismerősöket, barátokat. Szeretettel várok mindenkit 2013. október 11-én 17 órától a Berzsenyi Dániel Könyvtárba egy igazán családias beszélgetésre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ajánló

Tovább az oldalra