Márki-Zay árulózott, majd bocsánatot kért Szombathelyen

Meglehetősen érdekes nap volt a hétfői is az előválasztási hajrában. Zay-lanak az események.

Meglehetősen érdekes nap volt a hétfői is az előválasztási hajrában. Történt ugyanis, hogy Márki-Zay Péter azt nyilatkozta az ATV-nek, hogy szerinte több olyan ellenzéki politikust megzsaroltak, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett, akik visszalépése előtt Karácsony Gergelyt támogatták.

Így tett például a párbeszédes Barabás Richárd és Erőss Gábor, illetve az MSZP-s Teleki László is. Márki-Zay szerint ezzel nem csak Karácsony Gergelyt árulják el, hanem a hazánkat is. Azt mondja, tudni véli azt is, sokan panaszkodnak, hogy folyamatos nyomás alatt vannak, és „kényszerítik őket mindenféle módszerekkel, arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett, miközben ők is pontosan tudják, hogy ezzel Orbán Viktort tartják hatalomban.”

Erre aztán reagált Dobrev Klára is a Facebookon, aki valódi gyűlöletkampánynak nevezte Márki-Zay megnyilvánulását. „Hazaárulózni a Fidesz szokott. Senki nem hazaárulózott le eddig senkit az ellenzéki összefogásban. Soha. Mert ez tönkretesz mindent, amiért évek óta közösen dolgozunk. Olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott” – olvasható a posztban.

Márki-Zay pedig közben megérkezett Szombathelyre, ugyanis ahogy arról lapunk is beszámolt, Ismét Szombathelyre jön Márki-Zay Péter 2021. October 11. 07:27 újabb fórumot tartott a Fő téren, ahol kollégáink is jelen voltak. A fórumot pedig egy rögtönzött sajtótájékoztatóval kezdte Hódmezővásárhely polgármestere és elnézést kért mindazért, amit korábban mondott. És hogy pontosan mi történt még? Arról hamarosan bővebben beszámolunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021