Ismét Szombathelyre jön Márki-Zay Péter

Három városban is megfordul hétfőn Hódmezővásárhely polgármestere.

Vasárnap reggel megkezdődött az előválasztás második fordulója, és úgy tűnik, sem a szavazókat, sem a civil segítőket nem zavarja az őszi idő. A jelölteket pedig még annyira sem, hiszen dübörögnie kell annak a kampánygépezetnek.

Pénteken délután már megfordult itt Dobrev Klára, aki fórumot tartott a Domusnál, Felfűtött politikai hangulat a Domusnál - Dobrev Klárát kérdeztük Szombathelyen 2021. October 08. 19:41 és N emény András polgármesternél is járt. Nemény András: Dobrev Klára önkormányzatokkal kapcsolatos programját támogatom 2021. October 09. 13:06 Ahogy pedig az várható volt, most követi a másik ellenzéki miniszterelnök-jelölt, Márki-Zay Péter is.

Mészáros D. Zsolt

Hódmezővásárhely polgármestere hétfőn és kedden is nyakába veszi az országot, összesen hat városban fordul meg ebben a két napban, ebből kettő Vas megyei. Hétfőn délután fél hatkor jön Szombathelyre, ahol a Fő téren tart fórumot, kedden reggel 8 órakor pedig a körmendi Olcsai-Kiss Zoltán téren lehet vele találkozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ellenzéki előválasztás 2021