Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meg merjük kockáztatni, hogy az ország legszebb kutyafuttatója készült el Kőszegen

A kutyastrand után újabb kutyabarát hellyel rukkolt elő a Közösen a Kutyákkal Egyesület.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még május elején számolt be lapunk is Vasi kutyások figyelem! Újranyitott az Abért-tó kutyastrandja 2020. May 06. 07:10 arról, hogy végre újranyitott Vas megye első és egyelőre egyetlen kutyastrandja az Abért-tónál, ami tavaly augusztusban készült el. Augusztusban strandot kapnak a kutyák az Abért-tavon 2019. July 23. 20:27 A koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások enyhítése pedig nemcsak a kutyastrandnak, hanem a Közösen a Kutyákkal Egyesületnek is zöld utat jelentett a további munkához.

Prim József, az egyesület elnöke elárulta lapunknak, hogy gőzerővel hozzáláttak a kutyastrand gatyába rázásának: többek között kihelyezték a bójasort, lenyírták a füvet és felállították az agility pályát, valamint ráncfelvarrást kaptak a raklapok is. József azt is elárulta még májusban, hogy azt tervezik, a kőszegi lakótelep mellett is felépítenek egy kutyafuttatót, amire nem is kellett sokat várni, ugyanis hétvégén elkészült.

Új kutyafuttató Kőszegen
Még több képért kattints!
Közösen a Kutyákkal Egyesület

„Kis túlzással, de elkészítettük az ország legszebb kutyafuttatóját... Köszönjük a sok-sok segítséget!” – írták a Közösen a Kutyákkal Egyesület Facebook-oldalán, ahova sok-sok fotót is feltöltöttek a végeredményről.

Közösen a Kutyákkal Egyesület

Az új kőszegi kutyafuttató a lakótelep mellett, a jégpálya szomszédságában van és két részből áll: egy általános rendeltetésű részből és egy agility pályaként funkcionáló részből. Ez már egyébként a harmadik kutyafuttató a városban és egy tescós pályázaton nyertek 400 ezer forintot az elkészítésére, amit nagyjából egy hét alatt hoztak össze.

Közösen a Kutyákkal Egyesület

A végeredmény pedig magáért beszél, mi is meg merjük kockáztatni, hogy az ország legszebb kutyafuttatója készült most el Kőszegen. Ráadásul az sem mellékes, hogy a kutyabarátok is rettentően hálásak az egyesületnek, ezt pedig nem is tartják magukban, köszönömökkel és gratulásiókkal árasztották el a Közösen a Kutyákkal Egyesület Facebook-oldalát.

Új kutyafuttató Kőszegen
Még több képért kattints!
Közösen a Kutyákkal Egyesület
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Család-barát

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra