Megvan, kit indít a Kétfarkú Kutyapárt Vas megye egyes számú választókerületében

Ezzel eloszlottak a kételyek: billegő körzetekben is jelöltet állít az MKKP.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) közzétette az egyéni képviselőjelöltjeinek a listáját, amelyen 87 ember szerepel, szúrta ki a 24.hu. Eloszlottak azok a kételyek, amelyek az utóbbi időben leginkább foglalkoztatták a politológusokat: billegő körzetekben is jelöltet állít az MKKP.

Korábban Márki-Zay Péter képviselői helyet ajánlott Závecz: az ellenzék erősödött, a kormánypártok gyengültek 2021. October 27. 18:43 a Kutyapártnak, amennyiben nem állítanak egyéni listát, amely előre láthatólag rontaná az összefogás esélyeit. Azonban Kováts Gergely a MKKP elnöke ezt az ajánlatot nem fogadta el, ám hozzátette, hogy amennyiben bejutnak az Országgyűlésbe, senkivel nem lépnek koalícióra.

Magyar Kétfarkú Kutyapárt képviselőjelöltje Vas megye első számú választókerületében
Kétfarkú Kutyapárt/ Weblap

A Kétfarkú Kutyapárt több helyen kutyákat szán a képviselői poszt betöltésére, Kazincbarcika központú Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 4-es számú választókerületben Hubát, a Pest megyei 7-es körzetben pedig a Radót.

Persze a magyar törvények értelmében csak nagykorú magyar állampolgár vehet részt a választásokon, azonban abból sincs hiány, az egyesült ellenzék kérése ellenére a billegő körzetekben sem.

Budapest 6-os számú országos egyéni választókerületében az ellenzék jelöltje, Jámbor András a fideszes Sára Botonddal szemben, itt a Kutyapárt a párt az alelnökét, Döme Zsuzsannát indítja.

Szintén billegő körzet Vas megye egyes számú választókerülete, ahol a fideszes Hende Csaba és Czeglédy Csaba az ellenzék jelöltje mellett felbukkant egy harmadik név is: Nagy Dávid a Kétfarkú Kutyapárt politikusa is beszáll a versenybe.

Szombaton kezdődik az aláírásgyűjtés, amennyiben a kiszabott két hét alatt sikerül 500-500 érvényes ajánlást gyűjteni a Kutyapártnak 71 körzetben, akkor országos listát is állíthatnak

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022