„Nem félünk és nem fázunk, Orbán Viktor a királyunk”

Kollégánk már az eredmények ismeretében elment a Fidesz kampányzáró ünnepségére. Készített nektek videókat, hogy megmutassa, mit gondolnak most azok, akik a győztesre szavaztak.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Az országban és Vas megyében is tarolt a Fidesz April 03. 23:09 , a tegnap a Fidesz magabiztosan nyerte a parlamenti választásokat, mind az országos listán, mind az egyéni választókerületekben.

A politikai szakértők még biztosan sokáig elemzik, hogy mi és hogyan történt 2022. április 3-án Magyarországon, és bizonyára izgalmas következtetésekre jutnak.

Nekünk is van egy kis adalékunk ehhez.

Munkatársunk a Fidesz budapesti eredményváróján járt a Bálnánál, és az alábbi három videót készítette:

1. "Menjen el Ausztriába, nézze meg, ott hogy működik a köztévé!"

2. „Nem félünk és nem fázunk, Orbán Viktor a királyunk”(A videót kérésre eltávolítottuk)

3. „Elemző típusú ember vagyok”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022