Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán Viktor térdig lejárta a lábát

A kampány utolsó három hetében azokba a városokba ment, ahol nem biztosak a győzelemben - írja a hvg.hu. Tegnap Szombathelyen volt a miniszterelnök.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érdekes összeállítást tett közzé ma reggel a hvg.hu. Sorra veszik azokat a városokat, ahová az utolsó három hétben ellátogatott a miniszterelnök, és idézik kijelentéseit is. Emlékeztetnek arra, hogy kampánystábjának tagjai szerint az utolsó utazásait azokra a helyekre tartogatja, amelyek billegő körzeteknek számítanak.

Ahol segíteni kell, oda megy

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A lap szerint ezekben a városokban a polgármesterjelöltnek vagy a kampánystábnak szüksége van Orbán jelenlétére és a buzdító beszédekre. Készítettek egy térképet is, a narancssárgával a beszédeket, zölddel az interjúkat, kékkel az egynapos túrákat jelölték.

Forrás: hvg.hu
hvg.hu

Mi tesszük hozzá, hogy így már érthető a tegnapi titokzatosság Orbán Viktor titokzatos látogatása Szombathelyen 2014. October 10. 18:32 . Cikkünk egy kommentelője azt írta, meg kellett volna kérdezni a szervezőket, és akkor tudtuk volna, hogy mikor is jön a miniszterelnök. Nos, megkérdeztük, de mindenhol a hírzárlat kifejezésbe botlottunk.

Az esemény csak a fideszesek, a baráti média és a térre odacsalogatott szimpatizánsok számára lett meghirdetve, nehogy ellentüntetők jelenjenek meg, vagy kényes kérdések hangozzanak el. Ott és akkor a buzdításon volt a hangsúly.

A lap azt is részletezi , hogy az adott városokban miért roppant meg a helyi Fidesz, többségében belviszály vagy botrány okozta, hogy Orbánnak kellett megjelennie és buzdítania, de van, ahol erős a külső kihívás, vagyis az ellenfél.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Orbán Viktor titokzatos látogatása Szombathelyen

Felfokozott várakozás a miniszterelnökre, aztán olyan száz rajongó, ötperces beszéd, és Orbán jobbra el.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2014

Hirdetés