Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Már a sárváriak is gyűjthetik szívecskébe a kupakokat

Ezzel is a vasi SMA-s kisfiúnak, Noelnek lehet segíteni.

Sok Vas megyei település után most Sárvárra is került egy kupakgyűjtő szív, amit Ágh Péter országgyűlési képviselő és Gagyi Levente megyei képviselő ajánlott fel, Velekey István vállalkozó támogatásával – derül ki Sárvár hivatalos Facebook-oldaláról.

Közzétette: Sárvár Lendületben – 2021. május 2., vasárnap

A kupakgyűjtő szívet a Hild parkban állították fel és Kondora István polgármester vette át a város nevében. Elmondták, hogy Sárváron most tudatosan gyűjtenek kupakokat, méghozzá a pusztacsói SMA-s kisfiú, Noel gyógykezelésére.

Noel anyukája nemrég lapunknak is mesélt Megkapja-e Noel az állami támogatást a 700 milliós gyógyszerre? April 20. 20:19 küzdelmükről. Emellett beszélt még arról is, hogy hiába jelentette be Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, hogy áprilistól az állam fizeti a Zolgensma nevű, 700 milliós génterápiás gyógyszert, ez azonban sajnos még egyáltalán nem jelenti azt, hogy meg is kapja Noel a gyógyszert. A teljes cikket itt Megkapja-e Noel az állami támogatást a 700 milliós gyógyszerre? April 20. 20:19 lehet elolvasni.

Forrás: facebook.com / Győzzük le az SMA-t, állítsuk talpra Noelt.

A kupakgyűjtő szívbe egyébként mindenféle műanyagkupakot bele lehet dobni, például ásványvizes, üdítős palackok kupakjait, tejes doboz csavaros tetejét és még flakonos mosószerek, öblítők kupakjait is. A rendszeres ürítéséről pedig a sárvári önkormányzat gondoskodik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Család-barát

Tovább az oldalra