"Akkor megyek szavazni, ha eltörlik a maszkviselést"

Elstartolt a választási kampány, politikai hangulatban pezsegnek a szombathelyi utcák. Megkérdeztük az embereket, hogyan vélekednek az április választásról.

Április harmadikán országgyűlési választásokat tartanak Magyarországon. Múlt szombaton hivatalosan is elkezdődött Start: ma kezdődik a kampány 2022. February 12. 08:03 a kampányidőszak, ezért kíváncsiak voltunk, hogy a szombathelyiek mit gondolnak erről.

Kimentünk a városba, hogy szóra bírjuk az embereket. Miközben az utcákat jártuk, több párt aktivistáit is láttuk, akik éppen aláírásokat gyűjtöttek. Voltak olyanok, akik elmondásuk szerint csak egy-egy toll vagy matrica miatt írták alá az ajánlóívet, azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberek többségének van véleménye a politikáról és nagyon is készül választani idén tavasszal.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Választás 2022