Öt képviselőjelölt adta le eddig az ajánlásait Vas megyében

V. Németh Zsolt, a 3-as választókerület fideszes jelöltje még nem szerepel a nyilvántartásban.

Szombaton, az országgyűlési képviselőjelöltek ajánlásgyűjtésének első napján hatalmas verseny volt a két nagy tömb (Fidesz és ellenzék összefogás) között, hogy melyikük jelöltjei gyűjtötték össze először az ajánlásokat, és hogy mennyivel szedtek össze több ajánlást a szükségesnél pár óra alatt.

Hogy a plusz ajánlásoknak mi a jelentősége, itt írtunk Az ajánlások gyűjtése befejeződött, de nem maradt abba Szombathelyen sem 2022. February 13. 15:28 . Egyébként mindkét nagy tömb bejelentette már szombaton, hogy jelöltjeik mind a 106 kerületben megszerezték a szükséges aláírásokat.

Való igaz, azt nem írták, hogy le is adták az ajánlásokat, erre van még közel két hetük.

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) nyilvántartása szerint vas megyében öten adták le eddig az ajánlásokat, a két nagy csoportosulás jelöltjei közöl a 3-as körzetben hiányzik még V. Németh Zsolt (Fidesz) a nyilvántartásból.

Ők már szerepelnek az NVI nyilvántartásában

Vas megye 1-es választókerület:

 • Czeglédy Csaba (DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd)
 • Hende Csaba (Fidesz-KDNP)
 • Vas megye 2-es választókerület:

 • Ágh Péter (Fidesz-KDNP)
 • Hencz Kornél (DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd)
 • Vas megye 3-es választókerület:

 • Bana Tibor (DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd)
 • Az ajánlásokat február 25-én délután 4 óráig kell leadniuk a jelölteknek a helyi választási irodán.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Választás 2022