Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rendőrségi feljelentés lett a Mérei-ügyből

Ahogy pár napja mi is megszellőztettük, lezárult a szombathelyi önkormányzat belső vizsgálata, Azonnali hatállyal elbocsátották Mérei Tamást 2015. January 29. 08:31 amely során kiderült, hogy a szombathelyi zenekar vezetőjét, Mérei Tamást 153 milliós hiány miatt menesztették. Állítólag 3 év alatt gyűjtötte össze ezt a hiányt, miközben nem teljes körű jelentéseket adott le az önkormányzatnak és külön mappákban tartotta a kifizetetlen számlákat. (Bővebben az ügyről itt 153 milliós hiány miatt menesztették a szombathelyi szimfonikus zenekar igazgatóját 2015. February 13. 13:30 olvashat.)

Puskás Tivadar és Mérei Tamás
Mészáros Zsolt

Az üggyel kapcsolatban a mai napon Szombathely önkormányzata az alábbi közleményt juttatta el lapunkhoz, amelyből az is kiderül, hogy a vizsgálati jelentés alapján Szombathely polgármestere a mai napon az ügyben rendőrségi feljelentést tett:

2015. január 14-én dr. Puskás Tivadar polgármester a tudomására jutott információk alapján azonnali vizsgálatot rendelt el a Savaria Szimfonikus Zenekar gazdálkodásával kapcsolatban. A polgármester a jegyzőt helyettesítő aljegyzőt kérte fel arra, hogy a Belső Ellenőrzési Irodával folytassa le a vizsgálatot, amely 2015. február 16-én lezárult.

A vizsgálati jelentés alapján Szombathely polgármestere a mai napon az ügyben rendőrségi feljelentést tett.

Szombathely. 2015. február 16.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

153 milliós hiány miatt menesztették a szombathelyi szimfonikus zenekar igazgatóját

A lezárult belső vizsgálat szerint Mérei Tamás állítólag 3 év alatt gyűjtötte össze ezt a hiányt, miközben nem teljes körű jelentéseket adott le az önkormányzatnak és külön mappákban tartotta a kifizetetlen számlákat.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Ajánló

Tovább az oldalra