Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egymásnak mennek a szombathelyi középiskolások

És még a HŐSÖK is eljön csapatni egyet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Május 26-án Egészség? – Megéri! néven egészségműveltségi vetélkedőt rendeznek a tizedik és tizenegyedik évfolyamos középiskolásoknak az AGORA Művelődési és Sportházban.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vetélkedő célja, hogy a diákok a védőnői egészségfejlesztések, valamint egy előzetesen kiadott tájékoztató anyag alapján tudásukat, képességeiket játékos formában tegyék próbára. A megmérettetésen a versenyzők megismerkedhetnek a biztonságos bulizás, közlekedés, és a helyes életmód "szabályaival."

Nyugat.hu

A rendezvényre előzetes jelentkezés alapján a szombathelyi középiskolák közül 10 iskola diákjai (11 csapattal) neveztek. A csapatoknak 11 izgalmas helyszínen kell egészségműveltség témaköreiben elméleti és ügyességi feladatokkal megbirkózniuk. A siker érdekében nem árt, ha tájékozottak a diákok a baleset- és bűnmegelőzés, közlekedésbiztonság; egészséges életmód; újraélesztés, stroke; sport és az egészség; egészséges táplálkozás, dohányzás, fogamzásgátlás területén.

Plusz pont járt a csapatoknak, ha a megnyitóra minél nagyobb létszámú szurkoló táborral érkeznek iskolájukból. A belépés iskolai diákigazolvány felmutatásával fog történni, hogy számszerűsíthető legyen a szurkolók száma.

A program lezárásaként az eredményhirdetést követően a nagy népszerűségnek örvendő HŐSÖK zenekar lép fel. A koncertre azokat a diákokat is szeretettel várják, akik a vetélkedőn nem vesznek részt. A belépés díjtalan, azonban feltétel, hogy középiskolás diák legyél, szóval a diákigazolványod ne hagyd otthon!

Program:
12.00 Kapunyitás
13.00 Megnyitó
14.00-18.00 Vetélkedő
18:30 Eredményhirdetés
HŐSÖK zenekar koncertje

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

Hirdetés