Ha van mondandója Európa számára, azt küldje el május 9-ig

Az Európa jövője konferencia platformján való részvétel még néhány napig el.

Az utóbbi hónapokban lapunk egy hosszabb sorozat keretében foglalkozott a Strasbourgban zajló Európa jövője konferenciával, amely egyedülálló lehetőséget kínált az európai polgároknak arra, hogy megvitassák az Európa előtt álló kihívásokat és kiemelt feladatokat.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a konferencia maga 2022. április 29-30-án egy plenáris üléssel befejezte munkáját.

Az eseménysorozat hivatalosan május 9-én ér véget, és ezzel együtt a platformon való részvétel lehetősége is megszűnik.

A platform 2021. április 19-i indulása óta több mint 50 000 résztvevő járult hozzá és osztotta meg ötleteit, kommentálta más résztvevők ötleteit, támogatta az ötleteket, valamint szervezett és beszámolt az Európa-szerte zajló eseményekről.

Hozzájárulásaik szerves részét képezik a demokrácia egyedülálló gyakorlatának. Ezeket elemezték, és elemezték, valamint az európai polgári panelek és a konferencia plenáris ülésének munkájához szolgáltak inputként.

Ha Önnek még van Európával kapcsolatos ötlete, véleménye, kommentárja, azt a fenti határidőig megoszthatja a konferencia honlapján, de hozzászólhat a mi írásainkhoz is.

Európai Parlament A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Európa jövője