Ha van mondandója Európa számára, azt küldje el május 9-ig

Az Európa jövője konferencia platformján való részvétel még néhány napig el.

Az utóbbi hónapokban lapunk egy hosszabb sorozat keretében foglalkozott a Strasbourgban zajló Európa jövője konferenciával , amely egyedülálló lehetőséget kínált az európai polgároknak arra, hogy megvitassák az Európa előtt álló kihívásokat és kiemelt feladatokat.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a konferencia maga 2022. április 29-30-án egy plenáris üléssel befejezte munkáját.

Az eseménysorozat hivatalosan május 9-én ér véget, és ezzel együtt a platformon való részvétel lehetősége is megszűnik.

A platform 2021. április 19-i indulása óta több mint 50 000 résztvevő járult hozzá és osztotta meg ötleteit, kommentálta más résztvevők ötleteit, támogatta az ötleteket, valamint szervezett és beszámolt az Európa-szerte zajló eseményekről.

Hozzájárulásaik szerves részét képezik a demokrácia egyedülálló gyakorlatának. Ezeket elemezték, és elemezték, valamint az európai polgári panelek és a konferencia plenáris ülésének munkájához szolgáltak inputként.

Ha Önnek még van Európával kapcsolatos ötlete, véleménye, kommentárja, azt a fenti határidőig megoszthatja a konferencia honlapján, de hozzászólhat a mi írásainkhoz is.

Európai Parlament A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Európa jövője